Vad för gaming-prylar behöver man?

Är du en äkta gamer? Då har du med all säkerhet en hel del av de prylar jag kommer att nämna. Det finns ju en hel del saker som är bra att ha om man sitter flera timmar om dagen vid datorn och spelar. Det gäller ju först och främst ha en bra gaming-dator, som fixar alla spel med grafik och så vidare. Men det tänker jag inte gå in på här. Idag talar vi om en massa tillbehör som man "måste" ha!

Satsa på bra tillbehör

Det är ett måste att sitta bekvämt när du spelar. Det finns idag flera gamingstolar, varav de kostar en massa olika. DxRaxer är ett bra märke som många gamers gärna väljer!

Sedan är det även ett måste att ha ett bra headset. Ofta så samarbetar man i många spel och då är det bra att kunna prata och höra vad de andra spelarna säger. 

Du behöver även ha en bra mus, som funkar i alla lägen oavsett spel Två populära modeller är från Razer och SteelSeries. Sedan givetvis även en bra musmatta till den!

Ett gaming-tagentbord är bra att ha det med. Det finns mekaniska sådana med härligt klicketiklackande ljud så väl som de finns med lysande färger. 

 

23 Jun 2020