Vackra gåvor att ge någon du tycker om

Är du ute efter att ge någon du tycker om något speciellt och annorlunda? Ett tips är att satsa på evighetsrosor som levereras i en elegant presentförpackning för en extra touch av lyx. Evighetsrosor,  är en typ av konstgjorda blommor som har blivit allt mer populära de senaste åren. Dessa blommor har behandlats med en speciell teknik som gör att de behåller sin naturliga skönhet och friskhet i upp till tre år utan att vattnas eller beskäras.

En stor fördel med evighetsrosor är just deras hållbarhet, men även det att de inte behöver vattnas eller tas om hand på något sätt som vanliga rosor. Dock är det bra att se till så att de placeras på en torr plats borta från direkt solljus. Undvik att utsätta dem för fukt och hantera dem försiktigt för att undvika att bladen och kronbladen lossnar.

Satsa på en söt rosbjörn

Du som vill ge en present som håller för alltid, du kan satsa på söta och mjuka Rosbjörn-gosedjur att ge bort som gåva. Det är då en nalle som är helt täckt av rosor, som aldrig vissnar. Björnen i sig har en kärna av frigolit som täcks med blommor av polyetenplast.

Denna söta björn håller sig vacker, länge. Se bara till så att den inte står i direkt solljus, eller att den utsätts för värme eller för fukt. Den ska INTE vattnas. 

Du kan hitta evighetsrosor och söta rosbjörnar på Blossomia.

20 Mar 2023