Smidigt ha en pannlampa

En pannlampa, det är ett bra alternativ till en ficklampa. Fördelen att använda dig av en pannlampa, det är att du då har båda dina händer fria. Det eftersom att du sätter fast den runt ditt huvud och har själva lampan i pannan. Om du vill hitta bästa pannlampan, kolla då in https://www.fitnessfrank.se/friluftsprylar/pannlampa. Där kan du läsa test av olika pannlampor. 

Vilken pannlampa passar dig?

Vilken pannlampa du ska köpa, det har lite att göra med vad du ska ha den till. Ska du ha den ute i garaget, eller gillar du att springa i skogen om kvällarna och vill ha extra ljus att se. Pannlampor kommer ju idag med olika ljusstyrka så väl som ljusspridning. Dessa två saker är viktiga för hur mycket ljus de avger och var.

Att pannlampan sitter bra på dig och ditt huvud är ju också bra att se till. I alla fall om du ska använda den ofta eller längre stunder. Fundera även på hur lång batteritid det är ett måste att det finns.

Jämför olika pannlampor

Förr att du ska hitta bästa pannlampan för dig, ta reda på vad du ska ha den till, vad för funktioner den ska ha och vad den max får kosta. Sedan kan du med fördel börja jämföra olika pannlampor mot varandra för att se vilken av alla modeller som kan vara värt för dig att köpa. Det är alltid bra att jämföra, oavsett vad du ska köpa!

15 Nov 2021