Kanske dags boka skidresa?

Nu var det riktigt länge sedan jag var iväg på en riktig skidsemester. Funderar på om det kanske inte är dags att planerar i en skidresa. Det är ju inte fel att komma iväg en vecka eller två och ägna sig åt skidåkning. Vi har ju rätt många bra skidorter i Sverige med att välja mellan. Sen kan man ju åka ut i Europa med, men i år blir det nog allt att ta en av de orter som finns i Sverige. Har besökt några av dem men inte alla. Vet inte vilken det kan tänkas att bli i år. Får nog läsa på om snödjup samt vad det finns för olika backar med mera. Sedan hitta bra boende och bestämma datum med. 

Uppdatera min skidutrustning

Tror att det även är läge att se över mina gamla skidor med, för att se om de är ok, eller om det är dags att investera i nya. Kanske även se om det kommit ut nya, tekniska prylar för skidåkning. När jag tänker på teknik och skidor, så går tankarna osökt till Sällskapsresan, den Snowroller, då Ole, Stig-Helmers kompis har en massa nya, moderna prylar. 

Utöver skidorna, så kanske det är bra att kolla över skidkläderna. Ny jacka skulle nog vara bra samt att jag vill nog köpa nya skidglasögon med. 

Ska kolla nu vad för skidort det kan tänkas bli först, innan jag lägger fokus på utrustningen.

10 Nov 2021