Jämföra gratis vpn tjänster

Att gratis är gott är något de flesta kan instämma i. Något som kommit att bli poppis under de senaste åren är gratis vpn. Att ha VPN är inte fel, då det ger ett bra skydd då du surfar med din dator, telefon eller surfplatta. Utöver att VPN gör att du kan surfa säkert, så är det även ett sätt att komma åt sportsändningar och tv-program från andra länder så väl som det är ett sätt att kringgå så kallade geoblockeringar.

Vilka är då de bästa gratis VPN-tjänsterna som finns tillgängliga på marknaden i dagsläget? Det finns ju rätt många att välja på. Det bästa du kan göra är att jämföra dem med varandra. 

Baksidan med att välja gratis VPN

Det går alldeles utmärkt att hitta en gratis VPN-tjänst som gör i stort sett vad du vill. I alla fall om det är så att du använder det sporadiskt samt att du inte retar dig på att det kan vara begränsningar i hur mycket du får använda det. Ofta är det just begränsat antal enheter, datamängd per månad eller liknande på gratis vpn tjänster. 

Gratis VPN-tjänster kostar inget men det finns ofta en baksida. Det kkan vara att de som erbjuder det kanske har en massa påträngande annonser, eller att man säljer din data till tredje part.

Därmed kan det vara värt att betala en slant för att få den vpn tjänst du känner att du behöver, utan att det är några begränsningar av något slag. 

14 Jan 2021