Har du plånbok i fickan? Varför då?

Här är grejen som du behöver när stålarna ska fram. Varför fippla med fingrarna och fastna i plånboken bara för att man ska plocka fram det tunna kreditkortet när man med en spak längst ner i plånboken kan få alla korten att skjuta upp? Sedan är det bara att välja det rätta kortet att betala med. Det är behändigt och lätt. Som du ser på klippet finns ett aluminiumfack. Det är meningen att skydda kreditkorten från att bli avmagnetiserat. Utanför aluminiumfacket kan man ha kort som saknar chip. På det sättet skyddar man de viktiga korten med datorchip. Det finns sedan flera fack för sedlar, gamla kvitton och kom-i-håg-lappar, om du så vill.

Secrid Wallet hittar du på Living Studio

Plånboken heter Secrid Wallet och dem hittar du på Living Studio. Här hittar du fler sköna prylar, Som armbandsur, prylar till hemmabaren; shaker och ishink, prylar till datorn, badrummet, köket och annan heminredning, sällskapsspel och många andra underhållande prylar – bara att botanisera!

Detta är Living Studio

Living Studio började som affär i Lund för mer än 20 år sedan, men för tio år sedan startade de en webbutik, som gick om den fysiska butiken. Eftersom den fysiska butiken fick allt färre besökare samtidigt som webbutiken fick allt fler kunder var valet ganska givet och de lade ner affären i Lund. Fortfarande finns lagret kvar i Lund och kunder som bor där får alla dina beställningar framcyklade utan avgift. Alla andra får frakten gratis för beställningar på minst 500 kronor. Självklart har de säkra betalningar med internetbank eller Secure Payment för kreditkortsbetalningar. Du kan även få avbetalning med Klarna, om du så önskar. In och kika nu!

18 Sep 2017