Funderar du på att köpa en surfplatta?

Är det så att du funderar på att köpa en surfplatta? Idag finns det ju rätt många olika sorters surfplattor, med olika operativsystem. En del föredrar en "padda", alltså en iPad, med iOS, andra vill ha en platta med Android. Det finns en del saker att fundera på inför ditt köp av platta. Utöver att välja mellan olika märken, så bör du även fundera på skärmens storlek, batteritiden, hur internet ser ut, om det bara är wifi eller går ha mobilt bredband i den. 

Hitta rätt surfplatta för dig

Om du vill kan du kika på NetONet surfplattor. Hos dem finns det många alternativ. När du ska välja platta, fundera på lite vad det är du ska ha den till samt vem som ska använda den. Är det bara du som ska ha den eller ska barnen även de få nyttja den? Sedan, hur ska plattan användas? Är det för nöjen hemma eller ska den vara för att ha i jobbet?

Du bör även fundera på storleken på skärmen. Vad för storlek du ska ha, det beror på vad den ska användas till mest. Det är bra att ha en storlek du känner dig bekväm med. Sen, bra batteritid är ju rätt smart satsa på, så du inte behöver ladda den hela tiden.

En annan grej att kika efter, det är vad för olika uttag den har. Det kan ju vara fördel att det finns uttag för att koppla in olika saker i den.

8 Nov 2021