Dags att skaffa nytt mobilabonnemang?

Är du missnöjd med det mobilabonnemang du har idag, eller har du köpt en ny telefon och vill ha ett bra abonnemang som passar dig? Just att skaffa ett nytt mobilabonnemang är inte alltid det lättaste. Det finns ju rätt många varianter samt även en hel del operatörer att välja mellan. 

Det du ska fråga dig själv när du ska skaffa dig ett nytt mobilabonnemang, det är vad du vill ha ut av det. Är du en person som bara ringer och skickar sms, eller vill du kunna surfa mycket med? En del abonnemang kommer med begränsad surf medan andra har obegränsar. Samma med samtal och sms.

Jämför abonnemangen!

Det är inte alltid bara priset som spelar roll när man ska ha ett abonnemang för mobilen. Visst är det en fördel att inte behöva betala allt för mycket pengar varje månad, men det gäller ju då att se vad det är som ingår i priset. Ett billigt abonnemang kan bli dyrt om du till exempel måste köpa till surf.

Utöver att jämföra surfpott och hur mycket du kan ringa och smsa, så är det ju även bra att välja en operatör som har täckning där du bor. Inte så kul att inte kunna ringa när du befinner dig hemma. 

Sedan finns det även annat att ta i beaktande då du ska jämföra nya mobilabonnemang. Det bästa är att kolla upp allt via en bra jämförelsesajt!

6 Apr 2022