2020 blir ett år som går till historien

Det var nog ingen som kunde gissat att det skulle bli som det blev år 2020. Ett riktigt skitår egentligen, såvida man inte är en technörd som gillar att bli satt i hemmakarantän och få greja med både datorn, TV-spel och andra gadgets i lugn och ro. Men det har också varit lite läskigt, för vem vill väl hamna i en behandlingssäng med Covid-19 i kroppen liksom? Inte jag i alla fall. Fast det är klart, blir man så sjuk så vill man nog hellre spendera tid på sjukhuset i bra sjukhussängar istället för hemma framför sin teve i soffan. 

Teknikintresset tar över lite

När jag gått och funderat på sånt här så brukar det sluta med att jag lurar på hur saker och ting fungerar. Likadant var det nu när jag egentligen var rädd för coronasjuka. Så det jag gjorde var att kolla in på https://swemed.se/ där de säljer produkter till sjukhus och andra vårdinrättningar. Det är rätt mycket teknik i en behandlingssäng, det kan jag lova! Den går att ändra ställning på lite hur som helst, och det med el istället för med pedaler som jag sett förr. 

Jag får se till att hålla mig frisk för skulle jag hamna i en säng på sjukhus så är ju risken överhängande att jag börjar undersöka den och råkar klämma av ett finger eller två och så kan vi ju inte ha det. 

16 Oct 2020